Voor sommige mensen is het geen probleem om een vakantiebestemming uit te zoeken. Ze gaan immers al jaren naar het zelfde land, hetzelfde plaatsje enVakantie doorgaans ook naar dezelfde accommodatie. Daar is niets mis mee, ze hebben het immers naar hun zin. Er zijn echter ook heel veel mensen die juist niet elke keer naar hetzelfde gebied willen. Ze willen de wereld zien. Om deze reislustige mensen te helpen zijn er leuke top 10 lijstjes met vakantiebestemmingen.

De top 10 vakantie bestemmingen

Zo’n handig lijstje is de top 10 vakantiebestemmingen. Hier vind je een lijstje met de 10 populairste vakantiebestemmingen van Nederlanders. Voor velen is het geen verrassing dat Frankrijk op nummer één staat in deze lijst. Frankrijk is goed aan te rijden en in de zomer is het doorgaans een stuk warmer en zonniger dan in ons koude kikkerland. Dat Duitsland op nummer twee in de lijst staat hadden niet veel mensen verwacht, maar toch is het een razend populaire bestemmingen voor Nederlanders. En wie had gedacht dat Tsjechië ook in de top 10 vakantiebestemmingen zou staan? Dat land staat er dan ook niet voor niets in en is echt de moeite waard om te bezoeken!

Huwelijksreizen

Ook als je in het huwelijksbootje stapt, wil je deze mijlpaal in je leven afsluiten met een onvergetelijke reis. Dit moet natuurlijk de ultieme vakantie worden, want je trouwt maar één keer, als het goed is. Maar waar ga je naar toe? Laat je inspireren door de top 10 huwelijksreizen, een fantastische lijst met de meest waanzinnige vakantiebestemmingen. Erg handig als je op zoek bent naar de perfecte huwelijksreis maar ook inspirerend als je niet op honeymoon gaat. Wat dacht je van de witte stranden op de Malediven, je waant je in een paradijs! Of op safari in Zuid-Afrika! Waar ga jij naar toe?