Iedereen verdient het om af en toe lekker een avondje uit te gaan. Even er tussenuit en genieten van een heerlijk diner of een goede theatervoorstelling. Een stadswandeling met sfeervolle outdoor verlichting mag ook niet ontbreken. Maar wat zijn nou de leukste steden waar je een gezellig avondje uit kunt beleven?

Den Haag

Den Haag is mooi én gezellig. Er is genoeg te beleven en ook het uitgaansleven is heel gevarieerd. Wil je ook je dag in Den Haag spenderen? Dan is er genoeg mogelijkheid tot winkelen. Van exclusieve winkels tot schattige tweedehands winkeltjes, je kunt je hier uren vermaken. Een ander voordeel van Den Haag is de nabijheid van Scheveningen. Pak de tram en je staat binnen no-time op het strand van Scheveningen. Hier kun je heerlijk uitwaaien. Ook Madurodam, Sealife en het Omniversum zijn zeker aanraders als je naar Den Haag gaat.

Maastricht

Een avondje uit in Maastricht is altijd een succes. Er zijn vele gezellige kroegen waar je terecht kunt voor een lekker Limburgs biertje of wijntje. Wil je wat meer zien van Maastricht? Plak er dan een overnachting aan vast voor een heerlijk weekendje weg. In de ochtend begin je met koffie en vlaai op het Vrijthof en hierna ga je de stad in.

Utrecht

In deze bruisende stad is er altijd wel iets te beleven. Utrecht is iets kleiner dan Amsterdam, maar zeker net zo gezellig. Met lekker weer kun je een terrasje pakken aan de Oude Gracht. Maar bij slechter weer is er ook genoeg te doen. Kies een gezellig restaurantje of een leuke kroeg uit en beleef een heerlijke avond!

Groningen

Groningen klinkt ver weg, maar dat valt reuze mee. Vanuit Utrecht ben je binnen 2 uur met het OV midden in de stad. Groningen is een studentenstad, en dat zal je dan ook zeker niet ontgaan. Het is een bruisende stad met veel evenementen. Ga dus eens op zoek naar een evenement wat bij je past en geniet van je verblijf in Groningen!

Amsterdam

Onze hoofdstad mag natuurlijk niet ontbreken op het lijstje. Wil je een romantisch diner? Of ga je liever helemaal los in een hippe bar? Hiervoor is Amsterdam de perfecte plek. Amsterdam heeft namelijk een eindeloos aanbod van uitgaansgelegenheden, cafés, concerten, evenementen en restaurants. Bovendien zijn er genoeg comfortabele hotels. Sluit je avondje uit dus af met een hotelovernachting.  

Rotterdam

Rotterdam staat bekend om de indrukwekkende architectuur. Een stadswandeling is dus erg leuk. Maar er zijn ook genoeg andere dingen te beleven. Maak bijvoorbeeld een rondvaart of pak de watertaxi. Zo zie je deze stad eens van een hele andere kant.