Je kent het wel, de hele vriendengroep heeft vakantie of is dezelfde dag in het weekend vrij, maar jullie weten niet wat jullie willen gaan doen. Je hebt geen zin om weer bij iemand in de tuin te gaan zitten of een terrasje te pakken. Jullie hebben zin om iets actiefs te gaan doen! Maar wat? Wij geven je graag wat inspiratie voor een onvergetelijke dag met je vrienden!

Een middagje quad rijden

Een erg leuk, spannend en origineel idee is een middagje quad rijden! Erg leuk als het een zonnige zomerdag is. Verzamel je vrienden en trek je oude kleren aan, want het kan nog wel eens modderig worden. Over een spannend parcours rijd je door het bos heen en kun je lekker crossen! Hier zullen jullie zeker een adrenaline-kick van krijgen en een leuke middag om nog lang op terug te kijken. Sluit de middag af met een lekker drankje en ga daarna bijvoorbeeld barbecueën met zijn allen! Natuurlijk wil de begeleider wel een groepsfoto maken, zodat je altijd een leuke herinnering hebt aan deze dag, naast je vieze kleren. Ook een erg leuke activiteit voor tijdens een vrijgezellenfeest!

Daag elkaar uit op het paintball veld

Een andere leuke, actieve optie voor een origineel dagje weg met je vrienden is natuurlijk paintballen! Durf jij het aan? Op een paintball veld vol obstakels en schuilplekken kun je, samen met jouw teamgenoten, het andere team uitschakelen! Een middag vol rennen, springen en lachen, want die verfvlekken leveren altijd een grappig gezicht op. Paintball kun je zowel binnen als buiten zijn, dus ook als het geen lekker weer is, kun je lekker gaan paintballen. Eerlijk is eerlijk, buiten is wel een stuk leuker, zeker als de zon schijnt. Dus roep je vrienden bij elkaar en daag ze uit om een potje te komen paintballen!

Ga naar een klimpark

Een andere actieve mogelijkheid is om met zijn allen naar een klimpark te gaan! Hier heb je verschillende mogelijkheden om naar boven te klimmen, bijvoorbeeld met touwen, over bungelende houten plankjes. Bereiken jij en je vrienden de boomtoppen? Vast wel. Je zit goed vast aan een zekering, dus je bent altijd veilig. En wat als je eenmaal boven bent? Dan ga je toch gewoon met een zipline naar beneden! Gaat je dat iets te hard, dan kun je er ook voor kiezen om te abseilen; iets wat altijd mooie foto’s en verhalen oplevert. In een klimpark ga je zeker een geslaagde middag beleven met je vriendengroep!