Ben jij een alleenstaande fitte senior die nog wel in is voor een leuke activiteit? Er zijn genoeg gezellige activiteiten voor alleenstaande ouderen waaraan je kunt deelnemen! Of je nou een sportief type bent, wel van een feestje houdt of misschien zelfs op vakantie wil gaan, de mogelijkheden zijn enorm.

Wandelen

Ben je goed ter been en hou je wel van een wandeling? Het is veel leuker om samen te wandelen dan alleen! Daarom zijn er ook wandelingen die speciaal worden georganiseerd voor alleenstaanden. Deze wandelingen worden georganiseerd op verschillende plekken, zodat het voor bijna iedereen mogelijk is om hieraan deel te nemen. Tijdens deze wandelingen kom je vaak langs mooie natuur, bossen, een landgoed of landbouwgronden met boerderijen. Zo kun je lekker rondkijken en ondertussen kletsen met leeftijdsgenoten. Halverwege de wandeling wordt er een pauze ingelast, zodat je even kunt uitrusten en genieten van iets lekkers. Aan het eind van de wandeling heb je de mogelijkheid om nog gezellig een kop thee te drinken met het gezelschap. Zo kun je terugkijken op een gezellige middag!

Feesten

Ook zijn er feesten voor alleenstaande ouderen. Hierbij maak je kennis met andere alleenstaande ouderen aan de hand van leuke vraagkaarten. Dit gebeurt in kleine groepjes. Zo is het ijs snel gebroken en heb je een gezellige tijd. Vervolgens gaat iedereen de dansvloer op en kun je lekker dansen op de echte dance classics. Kun jij stiekem een beetje salsa dansen of is de foxtrot echt iets voor jou? Ook deze genres komen voorbij op het feest! Ben je juist iemand die het liefst niet de hele avond losgaat op de dansvloer? Dan zijn er ook voldoende leuke zitjes, waarin je lekker even kunt uitrusten en kletsen met de anderen. De feesten vinden plaats op verschillende plekken in het land, zo is er altijd een feest bij jou in de buurt. En ga je vaker naar een feest? Dan zul je mensen gaan herkennen, wat het des te leuker maakt!

Reizen voor alleenstaande ouderen

Heb jij stiekem nog steeds de droom om een prachtige reis te maken naar het buitenland? Ook dit is heel goed mogelijk als alleenstaande senior. Er zijn namelijk reizen voor alleenstaande ouderen die speciaal worden georganiseerd voor deze doelgroep. In kleine groepjes vertrek je naar een prachtige plek met een luxe accommodatie. Alles wordt voor je geregeld, zodat je je nergens zorgen om hoeft te maken. Van de tickets tot het eten en drinken, en van de reisverzekering tot medische zorg. Ook is er een leuk programma samengesteld, waarbij je de mooiste culturele bezienswaardigheden bezoekt. Maar er is ook genoeg tijd om uit te rusten, een drankje te doen of een boek te lezen. Samen met andere senioren kun je genieten van een heerlijke ontspannen vakantie!