Soms kan het lastig zijn om een leuk en origineel bedrijfsuitje te bedenken. Standaard bedrijfsuitjes worden vaak als saai gezien. Toch kun je met een bedrijfsuitje vaak echt een team spirit creëren. De keuze voor een leuk en inspirerend bedrijfsuitje is dus wel belangrijk. Rotterdam is een leuke stad voor een bedrijfsuitje, en parkeren gaat er ook nog eens gemakkelijk!

 

Tuk Tuk rally

Misschien ken je ze wel, de Aziatische voertuigen, genaamd Tuk Tuk. Een heel ludiek bedrijfsuitje is het toeren door Rotterdam op deze Tuk Tuk. Hierbij kom je langs verschillende trekpleisters in Rotterdam, zoals de Erasmusbrug en de Euromast. In het centrum moeten er een aantal opdrachten uitgevoerd worden, dit is een echte activiteit om de teamspirit te verbeteren. Deze opdrachten moeten namelijk in teams uitgevoerd worden. En je moet er natuurlijk alles aan doen om deze Tuk Tuk rally te winnen.

 

Ontdek de Mol

Dit is een bedrijfsuitje wat meestal heel erg in de smaak valt, want wie wil er nou niet een dagje “Wie is de Mol” spelen? Bij dit bedrijfsuitje moet de Mol in de groep worden ontmaskerd. Ook doe je mee aan een geheugentest, word je getest op visuele kwaliteiten en word je uitgedaagd om geheimtaal te ontcijferen. Je krijgt tijdens het spel drie keer de kans om de Mol te ontmaskeren. Dit bedrijfsuitje wordt afgesloten met een prijsuitreiking en een borrel. Tijdens deze borrel kan de Mol in geuren en kleuren uitleggen hoe hij je om de tuin heeft geleid. Dit zorgt meestal voor een hoop verrassingen en gelach.

 

Hou van Holland diner

Je kunt de dag afsluiten met een leuk en lekker Hou van Holland dinerspel. Tijdens dit diner worden eten en spelen afgewisseld. Zo begin je met het verdelen van de teams en de teamcaptains en hierna is het tijd voor de eerste opdracht. Tijdens het voorgerecht kun je even bijkletsen. Hierna begin je aan het spel met de bekende Nederlanders en de spellingsronde. Dan is het tijd voor het hoofdgerecht, heerlijk op deze Hollandse avond. Als afsluiter wordt de grote muziekquiz gespeeld. Dit zorgt gegarandeerd voor een gezellige avond! Kom dus gezellig naar Rotterdam voor een bedrijfsuitje, er is veel te doen, er zijn leuke terrasjes en het is makkelijk parkeren in Rotterdam.

 

bridge-726270_640